Стимулювання творчої праці персоналу як фактор підвищення інвестиційної привабливості підприємств харчової промисловості
Стаття розглядає актуальні питання управління творчою працею, зокрема її стимулювання якфактор підвищення інвестиційної привабливості на підприємствах харчової промисловості. В статтіпроаналізовано сутність творчої праці як категорії управлінської науки, основні ознаки творчої праці, втому числі пор...
Saved in:
| Date: | 2020 |
|---|---|
| Main Author: | Колесник, В. І. |
| Format: | Article |
| Language: | Ukrainian |
| Published: |
Odesa National University of Technology
2020
|
| Online Access: | //journals.ontu.edu.ua/index.php/fie/article/view/1741 |
| Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
| Journal Title: | Food Industry Economics |
Institution
Food Industry EconomicsSimilar Items
-
Інтелектуальний капітал як фактор підвищення інвестиційної привабливості підприємств (на прикладі підприємств виноробної промисловості)
by: Павлова, О.С.
Published: (2012) -
Розвиток корпоративного управління як фактор підвищення інвестиційної привабливості підприємств
by: Сакунова, Ю.Б.
Published: (2012) -
Проблеми підвищення ефективності підприємств харчової промисловості
by: Бутенко, А.І., et al.
Published: (2009) -
Роль інвестиційної стратегії у вирішенні проблем підприємств харчової промисловості
by: Форкош, Н.М.
Published: (2012) -
Мінімізація ризику при реалізації інвестиційної стратегії як фактор економічної привабливості автотранспортних підприємств
by: Гайдай, Г.Г.
Published: (2012)