Скорочувальна здатність матки у старих щурів після введення кондиціонованого середовища з кріоконсервованої культури гліальних клітин - Nesteruk, Hanna; Legach, Yevgeniy (Publishing House ‘Akademperiodyka’ of the National Academy of Sciences of Ukraine; Institute for Problems of Cryobiology and Cryomedicine, 2022)
Probl Cryobiol Cryomed 2022; 32(4):300