Розробка ефективних протоколів заморожування гемопоетичних стовбурових клітин - Perepelytsina, Olena; Kopiak, Bohdan; Yastrebova, Olena; Sydorenko, Mykhailo (Publishing House ‘Akademperiodyka’ of the National Academy of Sciences of Ukraine; Institute for Problems of Cryobiology and Cryomedicine, 2022)
Probl Cryobiol Cryomed 2022; 32(4):304