Токсичність кріопротекторів для клітин мікроводоростей Chlorococcum dissectum - Vozovyk, Krystyna; Chernobai, Nadiia; Kadnikova, Nataliya; Rozanov, Leonid (Publishing House ‘Akademperiodyka’ of the National Academy of Sciences of Ukraine; Institute for Problems of Cryobiology and Cryomedicine, 2022)
Probl Cryobiol Cryomed 2022; 32(4):304