Вплив кріоконсервованих мультипотентних мезенхімальних стромальних клітин на регуляцію імунозапального процесу при ад’ювантному артриті - Vvedenskyi, Dmytro; Volkova, Nataliia; Yukhta, Mariia; Goltsev, Anatoliy (Publishing House ‘Akademperiodyka’ of the National Academy of Sciences of Ukraine; Institute for Problems of Cryobiology and Cryomedicine, 2022)
Probl Cryobiol Cryomed 2022; 32(4):305