Дослідження впливу біологічних домішок на кріопротекторну дію багатокомпонентних середовищ на основі комбінацій гліцерину та полівінілового спирту під час заморожування еритроцитів людини - Hvozdiuk, Yana; Kompaniets, Antonina (Publishing House ‘Akademperiodyka’ of the National Academy of Sciences of Ukraine; Institute for Problems of Cryobiology and Cryomedicine, 2022)
Probl Cryobiol Cryomed 2022; 32(4):310