Місце інновацій в системі заходів антикризового управління підприємством

В статті визначені основні аспекти поняття «криза» на підприємстві та звернуто увагу на ті ас-пекти, які, на наш погляд, є визначальними для формування оптимальної стратегії життєдіяльностіорганізації в умовах кризи. Ключовим моментом кризи визнано необхідність оновлення погляду орга-нізації на цілі...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2020
Автори: Савенко, І. І., Корсікова, Н. М.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Odesa National University of Technology 2020
Онлайн доступ://journals.ontu.edu.ua/index.php/fie/article/view/1912
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Food Industry Economics

Репозитарії

Food Industry Economics
Опис
Резюме:В статті визначені основні аспекти поняття «криза» на підприємстві та звернуто увагу на ті ас-пекти, які, на наш погляд, є визначальними для формування оптимальної стратегії життєдіяльностіорганізації в умовах кризи. Ключовим моментом кризи визнано необхідність оновлення погляду орга-нізації на цілі й шляхи свого подальшого існування та розвитку. Заходи і засоби, які традиційно вико-ристовувались у кризових ситуаціях в практиці господарювання різних суб’єктів в умовах, у сучаснихумовах виявилися вже не такими ефективними. Отже, все більше підприємств для виходу з кризовоїситуації вимушені звертатися до нових – інноваційних ідей. Різні види інновацій відрізняються якумовами впровадження, так й своїми наслідками. В роботі розглянуто основні фактори та вимоги що-до використання різних видів інновацій в програмах антикризових заходів, їх доцільність в умовах, щосклалися.