Органічний сектор економіки в Україні та світі
У статті розглянуто переваги органічного виробництва в економічному, екологічному та соціа-льних аспектах. Представлено аналіз кількості українських виробників-операторів за період 2016-2019роки, статистичні дані з експорту, світовий і європейський рейтинги по площі земель зайнятих під ор-ганіку. Ви...
Збережено в:
| Дата: | 2020 |
|---|---|
| Автор: | |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | Ukrainian |
| Опубліковано: |
Odesa National University of Technology
2020
|
| Онлайн доступ: | //journals.ontu.edu.ua/index.php/fie/article/view/1918 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Food Industry Economics |
Репозитарії
Food Industry EconomicsБудьте першим, хто залишить коментар!