Шляхи підвищення конкурентоспроможності вітчизняних підприємств тимчасового розміщування в сучасних умовах господарювання

У статті розглянуто сутність поняття «конкурентоспроможність», «конкурентоспроможність за-кладів тимчасового розміщування», структуру та динаміку розвитку галузі тимчасового розміщуванняУкраїни, досліджено зв’язок між такими елементами як «конкурентоспроможність» та «конкурентнастратегія». Метою нап...

Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Datum:2020
Hauptverfasser: Дьяченко, Ю. В., Полоус, Д. Т.
Format: Artikel
Sprache:Ukrainian
Veröffentlicht: Odesa National University of Technology 2020
Online Zugang://journals.ontu.edu.ua/index.php/fie/article/view/1919
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
Назва журналу:Food Industry Economics

Institution

Food Industry Economics
Beschreibung
Zusammenfassung:У статті розглянуто сутність поняття «конкурентоспроможність», «конкурентоспроможність за-кладів тимчасового розміщування», структуру та динаміку розвитку галузі тимчасового розміщуванняУкраїни, досліджено зв’язок між такими елементами як «конкурентоспроможність» та «конкурентнастратегія». Метою написання статті є дослідження шляхів підвищення конкурентоспроможності вітчиз-няних підприємств тимчасового розміщування в сучасних умовах господарювання. Предметом дослі-дження виступає процес підвищення конкурентоспроможності готелів та можливість застосування сві-тового досвіду для вітчизняних підприємств. Результати дослідження представленні у вигляді уза-гальнення шляхів підвищення конкурентоспроможності, які доцільно використовувати для вітчизнянихпідприємств тимчасового розміщування.