Шляхи підвищення конкурентоспроможності вітчизняних підприємств тимчасового розміщування в сучасних умовах господарювання
У статті розглянуто сутність поняття «конкурентоспроможність», «конкурентоспроможність за-кладів тимчасового розміщування», структуру та динаміку розвитку галузі тимчасового розміщуванняУкраїни, досліджено зв’язок між такими елементами як «конкурентоспроможність» та «конкурентнастратегія». Метою нап...
Gespeichert in:
| Datum: | 2020 |
|---|---|
| Hauptverfasser: | , |
| Format: | Artikel |
| Sprache: | Ukrainian |
| Veröffentlicht: |
Odesa National University of Technology
2020
|
| Online Zugang: | //journals.ontu.edu.ua/index.php/fie/article/view/1919 |
| Tags: |
Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
|
| Назва журналу: | Food Industry Economics |
Institution
Food Industry Economics| Zusammenfassung: | У статті розглянуто сутність поняття «конкурентоспроможність», «конкурентоспроможність за-кладів тимчасового розміщування», структуру та динаміку розвитку галузі тимчасового розміщуванняУкраїни, досліджено зв’язок між такими елементами як «конкурентоспроможність» та «конкурентнастратегія». Метою написання статті є дослідження шляхів підвищення конкурентоспроможності вітчиз-няних підприємств тимчасового розміщування в сучасних умовах господарювання. Предметом дослі-дження виступає процес підвищення конкурентоспроможності готелів та можливість застосування сві-тового досвіду для вітчизняних підприємств. Результати дослідження представленні у вигляді уза-гальнення шляхів підвищення конкурентоспроможності, які доцільно використовувати для вітчизнянихпідприємств тимчасового розміщування. |
|---|