Кріоконсервовані похідні плаценти покращують якість життя та поведінкові реакції мишей з моделлю хіміотерапевтично-індукованої оваріальної недостатності - Shevchenko, Mariіa; Mykhalchuk, Tetyana; Prokopіuk, Olga; Karpenko, Volodymyr; Prokopіuk, Volodymyr (Publishing House ‘Akademperiodyka’ of the National Academy of Sciences of Ukraine; Institute for Problems of Cryobiology and Cryomedicine, 2023)
Probl Cryobiol Cryomed 2023; 33(4): 274–279