Вплив різних температур відтавання та умов консервування на швидкість відновлення кріоконсервованих дендритних клітин коня - Deeb, Tarek; Schwebel, Felix; Rittinghaus, Tim; Glasmacher, Birgit (Publishing House ‘Akademperiodyka’ of the National Academy of Sciences of Ukraine; Institute for Problems of Cryobiology and Cryomedicine, 2023)
Probl Cryobiol Cryomed 2023; 33(4):283