Кореляційний зв’язок біохімічних показників сім’яної плазми та кріорезистентності сперматозоїдів цапів зааненської породи - Bogdaniuk, Anastasiia; Petrushko, Maryna; Garkavii, Volodymyr (Publishing House ‘Akademperiodyka’ of the National Academy of Sciences of Ukraine; Institute for Problems of Cryobiology and Cryomedicine, 2023)
Probl Cryobiol Cryomed 2023; 33(4):284