Збереження мезенхімальних стромальних клітин людини в альгінатних капсулах, збагачених білком - Hubenia, Oleksandra; Leal Marin, Sara; Trufanova, Natalia (Publishing House ‘Akademperiodyka’ of the National Academy of Sciences of Ukraine; Institute for Problems of Cryobiology and Cryomedicine, 2023)
Probl Cryobiol Cryomed 2023; 33(4):285