Порівняльний аналіз чутливості еритроцитів собаки та людини до зміни осмотичних умов середовища - Hubenia, Yevhenii; Yershov, Serhii; Chabanenko, Olena; Shpakova, Nataliia (Publishing House ‘Akademperiodyka’ of the National Academy of Sciences of Ukraine; Institute for Problems of Cryobiology and Cryomedicine, 2023)
Probl Cryobiol Cryomed 2023; 33(4):289