Перспективи застосування кріоконсервованих мезенхімальних стовбурових клітин кісткового мозку в лікуванні неврологічних захворювань і травм - Kaliuzhka, Vladyslav; Piatykop, Volodymyr; Shchegelska, Olena; Cherniaieva, Oleksandra (Publishing House ‘Akademperiodyka’ of the National Academy of Sciences of Ukraine; Institute for Problems of Cryobiology and Cryomedicine, 2023)
Probl Cryobiol Cryomed 2023; 33(4):295