Імплементація сервісних інновацій в організацію діяльності закладів ресторанного господарства
Інноваційна діяльність спрямована на створення нового або зміну наявного продукту, на вдос-коналювання наявних послуг, освоєння нових ринків, впровадження передових інформаційних техно-логій і сучасних форм організаційно-управлінської діяльності. Вони стають визначальними чинникамидля конкурентоспро...
Збережено в:
| Дата: | 2021 |
|---|---|
| Автори: | Новічкова, Т.П. П., Лебеденко, Т. Є., Новічков, В. К. |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | Ukrainian |
| Опубліковано: |
Odesa National University of Technology
2021
|
| Онлайн доступ: | //journals.ontu.edu.ua/index.php/fie/article/view/1990 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Food Industry Economics |
Репозитарії
Food Industry EconomicsСхожі ресурси
-
ОСОБЛИВОСТІ ВПРОВАДЖЕННЯ СЕРВІСНИХ ІННОВАЦІЙ У СФЕРІ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я: СТРАТЕГІЇ ТА МЕХАНІЗМИ
за авторством: Rozghon, O.V.
Опубліковано: (2022) -
Дослідження загальних тенденцій ринку ресторанного господарства України
за авторством: Даніалі, Ф.
Опубліковано: (2012) -
ПОТЕНЦІАЛ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА ОДЕЩИНИ В РОЗВИТКУ ГАСТРОНОМІЧНОГО ТУРИЗМУ
за авторством: Дишкантюк, О. В., та інші
Опубліковано: (2018) -
Тенденції розвитку готельно-ресторанного господарства Запорізького регіону у контексті формування стратегії
за авторством: Шелеметьєва, Т.В.
Опубліковано: (2021) -
Інноваційні напрямки розвитку закладів готельного господарства
за авторством: Д’яконова, А. К., та інші
Опубліковано: (2021)