Імплементація сервісних інновацій в організацію діяльності закладів ресторанного господарства
Інноваційна діяльність спрямована на створення нового або зміну наявного продукту, на вдос-коналювання наявних послуг, освоєння нових ринків, впровадження передових інформаційних техно-логій і сучасних форм організаційно-управлінської діяльності. Вони стають визначальними чинникамидля конкурентоспро...
Saved in:
| Date: | 2021 |
|---|---|
| Main Authors: | Новічкова, Т.П. П., Лебеденко, Т. Є., Новічков, В. К. |
| Format: | Article |
| Language: | Ukrainian |
| Published: |
Odesa National University of Technology
2021
|
| Online Access: | //journals.ontu.edu.ua/index.php/fie/article/view/1990 |
| Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
| Journal Title: | Food Industry Economics |
Institution
Food Industry EconomicsSimilar Items
-
ОСОБЛИВОСТІ ВПРОВАДЖЕННЯ СЕРВІСНИХ ІННОВАЦІЙ У СФЕРІ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я: СТРАТЕГІЇ ТА МЕХАНІЗМИ
by: Rozghon, O.V.
Published: (2022) -
Дослідження загальних тенденцій ринку ресторанного господарства України
by: Даніалі, Ф.
Published: (2012) -
ПОТЕНЦІАЛ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА ОДЕЩИНИ В РОЗВИТКУ ГАСТРОНОМІЧНОГО ТУРИЗМУ
by: Дишкантюк, О. В., et al.
Published: (2018) -
Тенденції розвитку готельно-ресторанного господарства Запорізького регіону у контексті формування стратегії
by: Шелеметьєва, Т.В.
Published: (2021) -
Інноваційні напрямки розвитку закладів готельного господарства
by: Д’яконова, А. К., et al.
Published: (2021)