Зниження токсичності кріопротекторів без шкоди для кріозахисту яєць морського їжака (частина 2) - Rodríguez-Gavieiro, Uxía; Campos, Sara; Pereira-Pinto, Estefanía; Paredes, Estefanía (Publishing House ‘Akademperiodyka’ of the National Academy of Sciences of Ukraine; Institute for Problems of Cryobiology and Cryomedicine, 2024)
Probl Cryobiol Cryomed 2024; 34(4):290