Стабільність еритроцитів ссавців при зміні осмотичних умов середовища - Chabanenko, Olena; Yershova, Natalia; Yershov, Serhii; Shpakova, Nataliia (Publishing House ‘Akademperiodyka’ of the National Academy of Sciences of Ukraine; Institute for Problems of Cryobiology and Cryomedicine, 2024)
Probl Cryobiol Cryomed 2024; 34(4):291