Протокол кріоконсервування методом краплинної вітрифікації з широким спектром дії для збереження хмелю (Humulus lupulus) - Malhotra, Era; Mali, Suresh; Sharma, Shreya; Bansal, Sangita (Publishing House ‘Akademperiodyka’ of the National Academy of Sciences of Ukraine; Institute for Problems of Cryobiology and Cryomedicine, 2024)
Probl Cryobiol Cryomed 2024; 34(4): 292