Вплив спільного культивування нейральних клітин з МСК на формування сфероїдів та їх відновлення після кріоконсервування - Vsevolodska, Svitlana; Ochenashko, Olha; Maiorova, Olha; Sukach, Oleksandr (Publishing House ‘Akademperiodyka’ of the National Academy of Sciences of Ukraine; Institute for Problems of Cryobiology and Cryomedicine, 2024)
Probl Cryobiol Cryomed 2024; 34(4):293