Досвід використання кріотехнологій у тваринництві для забезпечення продовольчої безпеки України - Bogdaniuk, Anastasiia; Petrushko, Maryna; Garkavii, Volodymyr (Publishing House ‘Akademperiodyka’ of the National Academy of Sciences of Ukraine; Institute for Problems of Cryobiology and Cryomedicine, 2024)
Probl Cryobiol Cryomed 2024; 34(4):294