Різні підходи до виділення мезенхімальних стромальних клітин із Вартонових драглі́в - Oberemok, Ruslana; Trufanova, Natalia; Trufanov, Oleh; Revenko, Olena; Petrenko, Oleksandr (Publishing House ‘Akademperiodyka’ of the National Academy of Sciences of Ukraine; Institute for Problems of Cryobiology and Cryomedicine, 2024)
Probl Cryobiol Cryomed 2024; 34(4): 294