Застосування кріоконсервованих препаратів фетоплацентарного комплексу як методу лікування безпліддя, спричиненого хронічним ендометритом: клінічний випадок - Feskov, Oleksandr; Konoplia, Lina; Feskova, Anna (Publishing House ‘Akademperiodyka’ of the National Academy of Sciences of Ukraine; Institute for Problems of Cryobiology and Cryomedicine, 2024)
Probl Cryobiol Cryomed 2024; 34(4):295