Перший досвід відновлення репродуктивної функції у пацієнток із синдромом Ашермана за допомогою аутологічних мезенхімальних стовбурових клітин - Kozub, Mykola; Kozub, Maksym; Skybina, Kseniia (Publishing House ‘Akademperiodyka’ of the National Academy of Sciences of Ukraine; Institute for Problems of Cryobiology and Cryomedicine, 2024)
Probl Cryobiol Cryomed 2024; 34(4):296