Сезонна динаміка зміни точки замерзання натурального молока як критерій визначення можливої кількості доданої води - Rusko, Nataliia; Ponomarova, Valeriia; Korkh, Igor; Paliy, Anatoliy (Publishing House ‘Akademperiodyka’ of the National Academy of Sciences of Ukraine; Institute for Problems of Cryobiology and Cryomedicine, 2024)
Probl Cryobiol Cryomed 2024; 34(4):298