Міграційна відповідь астроцитів на дію кондиціонованого середовища, отриманого з мезенхімальних стовбурових клітин кісткового мозку щурів - Székiová, Eva; Michalová, Zuzana; Blaško, Juraj; Vanický, Ivo (Publishing House ‘Akademperiodyka’ of the National Academy of Sciences of Ukraine; Institute for Problems of Cryobiology and Cryomedicine, 2024)
Probl Cryobiol Cryomed 2024; 34(4):304