Вплив ядерних клітин кордової крові людини на показники імунної системи тварин з атопічним дерматитом - Goltsev, Anatoliy; Koval, Hanna; Bondarovych, Mykola; Lutsenko, Olena; Ostankov, Maksym (Publishing House ‘Akademperiodyka’ of the National Academy of Sciences of Ukraine; Institute for Problems of Cryobiology and Cryomedicine, 2024)
Probl Cryobiol Cryomed 2024; 34(4):310