Чи зберігає температура –80 °С активність вбудованих у альгінатні мікрокапсули антиоксидантних ферментів? - Khala, Iryna; Repina, Svitlana; Nardid, Oleg; Naumenko, Yevgenia; Mangasarov, Dmytro (Publishing House ‘Akademperiodyka’ of the National Academy of Sciences of Ukraine; Institute for Problems of Cryobiology and Cryomedicine, 2025)
Probl Cryobiol Cryomed 2025; 35(1):46–49