Дослідження залежності вмісту альфа-фетопротеїну в екстрактах пуповинної крові людини від умов екстрагування - Shcheniavskyi, Ivan; Akhatova, Yuliia; Moisieieva, Natalia; Gorina, Olga; Lipko, Oksana (Publishing House ‘Akademperiodyka’ of the National Academy of Sciences of Ukraine; Institute for Problems of Cryobiology and Cryomedicine, 2026)
Probl Cryobiol Cryomed. 2025; 35(4): 224—226