Проектування послуг дегустаційних залів як стратегічний вектор розвитку сервісу в індустрії гостинності
Стаття розглядає підходи пошуку інновацій для створення дегустаційного залу та проектуван-ня асортименту додаткових послуг на його основі. Одеській регіон характеризується активним розвит-ком виноробної промисловості, в тому числі збільшенням кількості гаражних виробництв. Незважаючина те, що збільш...
Saved in:
| Date: | 2021 |
|---|---|
| Main Authors: | Ряшко, Г. М., Асауленко, Н. В., Новічкова, Т. П., Новічков, В. К. |
| Format: | Article |
| Language: | Ukrainian |
| Published: |
Odesa National University of Technology
2021
|
| Online Access: | //journals.ontu.edu.ua/index.php/fie/article/view/2135 |
| Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
| Journal Title: | Food Industry Economics |
Institution
Food Industry EconomicsSimilar Items
-
Удосконалення сервісу на підприємствах індустрії гостинності шляхом проектування дегустаційних залів
by: Ряшко, Г. М., et al.
Published: (2021) -
Особливості інноваційного процесу на підприємствах індустрії гостинності
by: Асауленко, Н. В.
Published: (2020) -
Харчові відходи в індустрії гостинності: проблеми та шляхи вирішення
by: Седікова, І. О., et al.
Published: (2022) -
Стратегічний вектор розвитку українського ринку борошномельної продукції
by: Нікішина, О.В.
Published: (2012) -
СОЦІАЛЬНИЙ КАПІТАЛ В ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ: ОБЛІКОВИЙ АСПЕКТ
by: Боцян, Тетяна, et al.
Published: (2019)