Методичні рекомендації до оцінки соціально відповідального бізнесу в переробній промисловості України на засадах екологізації
У статті обґрунтовано доцільність оцінки екологічної компоненти соціально відповідального біз-несу на макрорівні в координатах сталого розвитку держави відповідно до сучасного наукового підходу.Розроблено методичні рекомендації до оцінки соціальної відповідальності суб’єктів переробної промис-ловост...
Збережено в:
| Дата: | 2022 |
|---|---|
| Автор: | Нікішина, О. В. |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | Ukrainian |
| Опубліковано: |
Odesa National University of Technology
2022
|
| Онлайн доступ: | //journals.ontu.edu.ua/index.php/fie/article/view/2270 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Food Industry Economics |
Репозитарії
Food Industry EconomicsСхожі ресурси
-
Методичні рекомендації до комплексної оцінки соціальної компоненти екологічно відповідального виробництва та споживання в україні на засадах стійкості та сталого розвитку*
за авторством: Нікішина, О. В.
Опубліковано: (2022) -
Методичні рекомендації до комплексної оцінки трудових ресурсів сфери природокористування України на засадах сталого розвитку
за авторством: Нікішина, О. В.
Опубліковано: (2020) -
ЕКОЛОГІЧНИЙ МАРКЕТИНГ-МЕНЕДЖМЕНТ ЯК ІМПЕРАТИВ СОЦІАЛЬНО ВІДПОВІДАЛЬНОГО БІЗНЕСУ
за авторством: Тарасович, Л. В., та інші
Опубліковано: (2023) -
ЛЮДСЬКИЙ КАПІТАЛ ЯК ОСНОВА СОЦІАЛЬНО ВІДПОВІДАЛЬНОГО БІЗНЕСУ В АГРАРНОМУ СЕКТОРІ
за авторством: Сиротюк, Г. В.
Опубліковано: (2024) -
Методичні положення щодо оцінки національної продовольчої безпеки на засадах сталого розвитку
за авторством: Нікішина, О. В., та інші
Опубліковано: (2021)