Науково-методичні засади організації переробних підприємств в регіональних економічних системах
The scientific and methodological aspects of the creation of enterprises in the territorial communitiesof Ukraine, which as a result of the decentralization reform received more opportunities and powers for theirown development and implementation of the functions of local self-government, were consi...
Saved in:
| Date: | 2022 |
|---|---|
| Main Authors: | Лайко, О. І., Єжов, М. Б., Циналєвська, І. А. |
| Format: | Article |
| Language: | Ukrainian |
| Published: |
Odesa National University of Technology
2022
|
| Online Access: | //journals.ontu.edu.ua/index.php/fie/article/view/2319 |
| Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
| Journal Title: | Food Industry Economics |
Institution
Food Industry EconomicsSimilar Items
-
Методичні аспекти формування фінансової політики переробних підприємств АПК
by: Гришова, І.Ю.
Published: (2010) -
Науково-методичні засади організації збутової діяльності вугледобувного підприємства
by: Трушкіна, Н.В.
Published: (2017) -
Дослідження стійкості переробних підприємств АПК
by: Колосова, К.А.
Published: (2013) -
Методичні засади формування регіональних програм підтримки підприємництва
by: Шлафман, Н. Л.
Published: (2010) -
Інвестиційне кредитування переробних підприємств АПК банківськими установами
by: Коваленко, І.В.
Published: (2008)