Відновлення ефективності методів управління підприємством: агропродовольча, готельна й ресторанна сфера
The processes of restoring the effectiveness of enterprise management methods in the agri-food, hotel and restaurant spheres of activity have been studied. Management methods that ensure the harmoniousdevelopment of business, society and the state are considered effective. At the enterprise, the num...
Saved in:
| Date: | 2022 |
|---|---|
| Main Authors: | Кушнір, О. І., Жигулін, О. А. |
| Format: | Article |
| Language: | Ukrainian |
| Published: |
Odesa National University of Technology
2022
|
| Online Access: | //journals.ontu.edu.ua/index.php/fie/article/view/2322 |
| Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
| Journal Title: | Food Industry Economics |
Institution
Food Industry EconomicsSimilar Items
-
Споживчий вплив як основний чинник формування системи управління підприємством
by: Жигулін, О.
Published: (2010) -
Дослідження організаційно-економічних методів стратегічного управління підприємством
by: Берідзе, Т.М.
Published: (2013) -
Бюджетування як інструмент підвищення ефективності управління підприємством
by: Коваленко, В.М., et al.
Published: (2013) -
Підвищення ефективності управління підприємством за рахунок трансформації ІТ-інфраструктури
by: Довгий, С.О., et al.
Published: (2017) -
Антикризове управління підприємством
by: Діденко, С.О.
Published: (2011)