Відновлення ефективності методів управління підприємством: агропродовольча, готельна й ресторанна сфера
The processes of restoring the effectiveness of enterprise management methods in the agri-food, hotel and restaurant spheres of activity have been studied. Management methods that ensure the harmoniousdevelopment of business, society and the state are considered effective. At the enterprise, the num...
Збережено в:
| Дата: | 2022 |
|---|---|
| Автори: | Кушнір, О. І., Жигулін, О. А. |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | Ukrainian |
| Опубліковано: |
Odesa National University of Technology
2022
|
| Онлайн доступ: | //journals.ontu.edu.ua/index.php/fie/article/view/2322 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Food Industry Economics |
Репозитарії
Food Industry EconomicsСхожі ресурси
-
Споживчий вплив як основний чинник формування системи управління підприємством
за авторством: Жигулін, О.
Опубліковано: (2010) -
Дослідження організаційно-економічних методів стратегічного управління підприємством
за авторством: Берідзе, Т.М.
Опубліковано: (2013) -
Бюджетування як інструмент підвищення ефективності управління підприємством
за авторством: Коваленко, В.М., та інші
Опубліковано: (2013) -
Підвищення ефективності управління підприємством за рахунок трансформації ІТ-інфраструктури
за авторством: Довгий, С.О., та інші
Опубліковано: (2017) -
Антикризове управління підприємством
за авторством: Діденко, С.О.
Опубліковано: (2011)