Механізм оцінки, відновлення й підвищення темпів розвитку готельного бізнесу

Досліджено процеси оцінки, відновлення й підвищення темпів розвитку готельного бізнесу підвпливом економічних, санітарних і політичних кризових явищ. Розроблено управлінський механізм,який дозволяє виявити й оперативно (протягом місяця) нейтралізувати дію неефективного методууправління («фактор міні...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2022
Автор: Жигулін, О. А.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Odesa National University of Technology 2022
Онлайн доступ://journals.ontu.edu.ua/index.php/fie/article/view/2326
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Food Industry Economics

Репозитарії

Food Industry Economics
Опис
Резюме:Досліджено процеси оцінки, відновлення й підвищення темпів розвитку готельного бізнесу підвпливом економічних, санітарних і політичних кризових явищ. Розроблено управлінський механізм,який дозволяє виявити й оперативно (протягом місяця) нейтралізувати дію неефективного методууправління («фактор мінімум»), який унеможливлює розвиток готельного підприємства. Методом дос-лідження є метод, за яким розвиток суб’єкта господарювання оцінюється через показник зі складови-ми: рівень сталості й стан розвитку. Вважається, якщо сплановані на рік показники діяльності (дохід,виробництво, витрати, фінанси, рентабельність, співвідношення «якість/ціна») не виконуються та (або)тренд динаміки продажів спадний, то це свідчить про відсутність розвитку підприємницької структуриготельного бізнесу. Апробація роботи механізму оцінки, відновлення й підвищення темпів розвиткуготельного бізнесу проводилася на підприємствах України й дала позитивний результат.