Механізм оцінки, відновлення й підвищення темпів розвитку готельного бізнесу
Досліджено процеси оцінки, відновлення й підвищення темпів розвитку готельного бізнесу підвпливом економічних, санітарних і політичних кризових явищ. Розроблено управлінський механізм,який дозволяє виявити й оперативно (протягом місяця) нейтралізувати дію неефективного методууправління («фактор міні...
Збережено в:
| Дата: | 2022 |
|---|---|
| Автор: | Жигулін, О. А. |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | Ukrainian |
| Опубліковано: |
Odesa National University of Technology
2022
|
| Онлайн доступ: | //journals.ontu.edu.ua/index.php/fie/article/view/2326 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Food Industry Economics |
Репозитарії
Food Industry EconomicsСхожі ресурси
-
Механізм формування інклюзивної моделі розвитку бізнесу в агропродовольчій, готельній і ресторанній сферах
за авторством: Кушнір, О. І., та інші
Опубліковано: (2022) -
Інноваційні напрямки розвитку закладів готельного господарства
за авторством: Д’яконова, А. К., та інші
Опубліковано: (2021) -
Тенденції розвитку готельного господарства Чернівецького регіону
за авторством: Мустеца, І.В.
Опубліковано: (2009) -
ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РЕГІОНУ
за авторством: Mustetsa, I.V.
Опубліковано: (2009) -
Проблеми створення хоспісів для осіб з особливими потребами як різновиду готельного бізнесу
за авторством: Климова, Т.В.
Опубліковано: (2018)