Методичні рекомендації до комплексної оцінки соціальної компоненти екологічно відповідального виробництва та споживання в україні на засадах стійкості та сталого розвитку*
The article examines the relationship between key elements of national security systems and sustainability in the context of sustainable development. It has been emphasized that in the conditions of the war andpost-war period, the target orientations of ecologically responsible production and consum...
Saved in:
| Date: | 2022 |
|---|---|
| Main Author: | Нікішина, О. В. |
| Format: | Article |
| Language: | Ukrainian |
| Published: |
Odesa National University of Technology
2022
|
| Online Access: | //journals.ontu.edu.ua/index.php/fie/article/view/2428 |
| Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
| Journal Title: | Food Industry Economics |
Institution
Food Industry EconomicsSimilar Items
-
Методичні рекомендації до комплексної оцінки трудових ресурсів сфери природокористування України на засадах сталого розвитку
by: Нікішина, О. В.
Published: (2020) -
Методичні рекомендації до оцінки соціально відповідального бізнесу в переробній промисловості України на засадах екологізації
by: Нікішина, О. В.
Published: (2022) -
Методичні положення щодо оцінки національної продовольчої безпеки на засадах сталого розвитку
by: Нікішина, О. В., et al.
Published: (2021) -
Забезпечення стійкості промислового виробництва на основі екологічно орієнтованих інновацій
by: Bryzhan, Iryna A., et al.
Published: (2014) -
Концептуальні основи відродження соціальної інфраструктури агропродовольчої сфери на засадах сталого розвитку
by: Іртищева, І.О., et al.
Published: (2013)