Методичні рекомендації до комплексної оцінки соціальної компоненти екологічно відповідального виробництва та споживання в україні на засадах стійкості та сталого розвитку*
The article examines the relationship between key elements of national security systems and sustainability in the context of sustainable development. It has been emphasized that in the conditions of the war andpost-war period, the target orientations of ecologically responsible production and consum...
Збережено в:
| Дата: | 2022 |
|---|---|
| Автор: | Нікішина, О. В. |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | Ukrainian |
| Опубліковано: |
Odesa National University of Technology
2022
|
| Онлайн доступ: | //journals.ontu.edu.ua/index.php/fie/article/view/2428 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Food Industry Economics |
Репозитарії
Food Industry EconomicsСхожі ресурси
-
Методичні рекомендації до комплексної оцінки трудових ресурсів сфери природокористування України на засадах сталого розвитку
за авторством: Нікішина, О. В.
Опубліковано: (2020) -
Методичні рекомендації до оцінки соціально відповідального бізнесу в переробній промисловості України на засадах екологізації
за авторством: Нікішина, О. В.
Опубліковано: (2022) -
Методичні положення щодо оцінки національної продовольчої безпеки на засадах сталого розвитку
за авторством: Нікішина, О. В., та інші
Опубліковано: (2021) -
Забезпечення стійкості промислового виробництва на основі екологічно орієнтованих інновацій
за авторством: Bryzhan, Iryna A., та інші
Опубліковано: (2014) -
Концептуальні основи відродження соціальної інфраструктури агропродовольчої сфери на засадах сталого розвитку
за авторством: Іртищева, І.О., та інші
Опубліковано: (2013)