Zinchenko, A. V., Govorova, Y. S., & Kompaniets, A. M. (2013). Влияние оксиэтилированного глицерина со степенью полимеризации n = 5 на термостабильность гемоглобина человека. Publishing House ‘Akademperiodyka’ of the National Academy of Sciences of Ukraine; Institute for Problems of Cryobiology and Cryomedicine.
Chicago Style (17th ed.) CitationZinchenko, Aleksandra V., Yulianna S. Govorova, and Antonina M. Kompaniets. Влияние оксиэтилированного глицерина со степенью полимеризации N = 5 на термостабильность гемоглобина человека. Publishing House ‘Akademperiodyka’ of the National Academy of Sciences of Ukraine; Institute for Problems of Cryobiology and Cryomedicine, 2013.
MLA (8th ed.) CitationZinchenko, Aleksandra V., et al. Влияние оксиэтилированного глицерина со степенью полимеризации N = 5 на термостабильность гемоглобина человека. Publishing House ‘Akademperiodyka’ of the National Academy of Sciences of Ukraine; Institute for Problems of Cryobiology and Cryomedicine, 2013.