Трансформація інформації як фактор ризику в діяльності міні-хлібопекарень м. Одеси
The article examines the issue of information transformation as a key risk factor in the operational activities of mini-bakeries in Ukraine. The main points of occurrence of information distortions in the production process and document flow of enterprises in the baking industry have been identified...
Saved in:
| Date: | 2024 |
|---|---|
| Main Author: | Ласкаєв, Олександр |
| Format: | Article |
| Language: | Ukrainian |
| Published: |
Odesa National University of Technology
2024
|
| Online Access: | //journals.ontu.edu.ua/index.php/fie/article/view/3058 |
| Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
| Journal Title: | Food Industry Economics |
Institution
Food Industry EconomicsSimilar Items
-
У світі міні-металу
by: Пасічник, Л.
Published: (2014) -
Сучасні печі для міні-пекарень
by: Долінський, А.А., et al.
Published: (2006) -
Підвищена мамографічна щільність як фактор ризику розвитку раку молочної залози
by: Чешук, В.Є.
Published: (2014) -
Мінімізація ризику при реалізації інвестиційної стратегії як фактор економічної привабливості автотранспортних підприємств
by: Гайдай, Г.Г.
Published: (2012) -
Функціонування сім'ї та його порушення як фактор ризику мастопатії у жінок
by: Воробйов, В.В.
Published: (2008)