Квантовохімічне дослідження антиоксидантних властивостейприродних фенольних сполук
The influence of the structure of flavonolignans (silybin, silychristin), flavonoids (quercetin and taxifolin) on the antioxidant properties of silymarin - a standardized herbal extract obtained from the milk thistle seeds (lat. Silybum marianum), which contains a mixture of these compounds has been...
Збережено в:
| Дата: | 2016 |
|---|---|
| Автор: | |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
Chuiko Institute of Surface Chemistry National Academy of Sciences of Ukraine
2016
|
| Теми: | |
| Онлайн доступ: | https://www.cpts.com.ua/index.php/cpts/article/view/407 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Chemistry, Physics and Technology of Surface |