Gurina, T. M., Knysh, O. V., & Kompaniets, A. M. (2007). ДоÑÐ»Ñ–Ð´Ð¶ÐµÐ½Ð½Ñ Ð²Ð¿Ð»Ð¸Ð²Ñƒ швидкоÑті Ð¾Ñ…Ð¾Ð»Ð¾Ð´Ð¶ÐµÐ½Ð½Ñ Ð² різних температурних інтервалах на Ñтупінь Ð¿Ð¾ÑˆÐºÐ¾Ð´Ð¶ÐµÐ½Ð½Ñ Ñ‚Ñ€Ð¾Ð¼Ð±Ð¾Ñ†Ð¸Ñ‚Ñ–Ð². Publishing House ‘Akademperiodyka’ of the National Academy of Sciences of Ukraine; Institute for Problems of Cryobiology and Cryomedicine.
Чикаго стиль цитування (17-те видання)Gurina, T. M., O. V. Knysh, та A. M. Kompaniets. ДоÑÐ»Ñ–Ð´Ð¶ÐµÐ½Ð½Ñ Ð²Ð¿Ð»Ð¸Ð²Ñƒ швидкоÑті Ð¾Ñ…Ð¾Ð»Ð¾Ð´Ð¶ÐµÐ½Ð½Ñ Ð² різних температурних інтервалах на Ñтупінь Ð¿Ð¾ÑˆÐºÐ¾Ð´Ð¶ÐµÐ½Ð½Ñ Ñ‚Ñ€Ð¾Ð¼Ð±Ð¾Ñ†Ð¸Ñ‚Ñ–Ð². Publishing House ‘Akademperiodyka’ of the National Academy of Sciences of Ukraine; Institute for Problems of Cryobiology and Cryomedicine, 2007.
Стиль цитування MLA (8-ме видання)Gurina, T. M., et al. ДоÑÐ»Ñ–Ð´Ð¶ÐµÐ½Ð½Ñ Ð²Ð¿Ð»Ð¸Ð²Ñƒ швидкоÑті Ð¾Ñ…Ð¾Ð»Ð¾Ð´Ð¶ÐµÐ½Ð½Ñ Ð² різних температурних інтервалах на Ñтупінь Ð¿Ð¾ÑˆÐºÐ¾Ð´Ð¶ÐµÐ½Ð½Ñ Ñ‚Ñ€Ð¾Ð¼Ð±Ð¾Ñ†Ð¸Ñ‚Ñ–Ð². Publishing House ‘Akademperiodyka’ of the National Academy of Sciences of Ukraine; Institute for Problems of Cryobiology and Cryomedicine, 2007.