70-річчя доктора фізико-математичних наук, професора П.П. Горбика - Лобанов, В. В. (Chuiko Institute of Surface Chemistry National Academy of Sciences of Ukraine, 2020)
22 липня 2015 pоку виповнилося 70 років доктору фізико-математичних наук, професору, завідувачу відділу наноматеріалів Інституту хімії поверхні ім. О.О. Чуйка НАН України, лауреату Державної премії України в галузі науки і техніки Горбику Петру Петровичу, відомому вченому в галузях фізики, хімії та технології поверхні, фізики твердого тіла, матеріалознавства.