Ð”Ð¾ÑÐ»Ñ–Ð´Ð¶ÐµÐ½Ð½Ñ ÑÐºÐ»Ð°Ð´Ñƒ ÐµÐºÑÑ‚Ñ€Ð°ÐºÑ‚Ñ–Ð² ÐºÑ€Ñ–Ð¾ÐºÐ¾Ð½ÑÐµÑ€Ð²Ð¾Ð²Ð°Ð½Ð¸Ñ… Ñ„Ñ€Ð°Ð³Ð¼ÐµÐ½Ñ‚Ñ–Ð² ÑˆÐºÑ–Ñ€Ð¸ Ñ‚Ð° ÑÐµÑ€Ñ†Ñ Ð½Ð¾Ð²Ð¾Ð½Ð°Ñ€Ð¾Ð´Ð¶ÐµÐ½Ð¸Ñ… Ð¿Ð¾Ñ€Ð¾ÑÑÑ‚ Ð¼ÐµÑ‚Ð¾Ð´Ð¾Ð¼ ÐµÐ»ÐµÐºÑ‚Ñ€Ð¾Ñ„Ð¾Ñ€ÐµÐ·Ñƒ Ñƒ Ñ‚Ñ€Ð¸Ñ†Ð¸Ð½-Ð”Ð¡Ð-ÐŸÐÐÐ“ - Bespalova, Irina G.; Rohoza, Liliya A.; Girych, Mykhailo S. (Publishing House ‘Akademperiodyka’ of the National Academy of Sciences of Ukraine; Institute for Problems of Cryobiology and Cryomedicine, 2015)
N/A