ПОТЕНЦІАЛ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА ОДЕЩИНИ В РОЗВИТКУ ГАСТРОНОМІЧНОГО ТУРИЗМУ
У статті проведений аналіз динаміки туристичних потоків одеського регіону та показано, щорозвиток туризму в Одеському регіоні має позитивну динаміку, але достатньо низькі темпи розвитку іна погляд авторів, одним із способів вирішення цієї проблеми є розвиток гастрономічного туризму,адже всі передумо...
Збережено в:
| Дата: | 2018 |
|---|---|
| Автори: | , , |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | Ukrainian |
| Опубліковано: |
Odesa National University of Technology
2018
|
| Онлайн доступ: | //journals.ontu.edu.ua/index.php/fie/article/view/958 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Food Industry Economics |
Репозитарії
Food Industry Economics| Резюме: | У статті проведений аналіз динаміки туристичних потоків одеського регіону та показано, щорозвиток туризму в Одеському регіоні має позитивну динаміку, але достатньо низькі темпи розвитку іна погляд авторів, одним із способів вирішення цієї проблеми є розвиток гастрономічного туризму,адже всі передумови для цього наявні. Розвиток гастрономічного туризму є логічною тенденцією в ра-курсі переходу до економіки, де двигуном виступають враження. В економіці вражень в конкуренціювключаються національні культури. Досліджені ментальні кулінарні традиції регіону як об’єктів длястворення гастрономічного бренду. Дана характеристика гастрономічним можливостям регіону як по-тенційним атракціям гостинності. Проаналізовані об’єкти гастрономічного туризму регіону, зокрема,заклади етнічної кухні, концептуальні ресторани, регіональні гастрономічні фестивалі, кулінарні школита майстер-класи. Аналіз пропозицій вітчизняних туроператорів показує, що гастрономічний туризм вУкраїні в цілому, та Одеському регіоні зокрема, знаходиться в стадії зародження. |
|---|