ПОТЕНЦІАЛ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА ОДЕЩИНИ В РОЗВИТКУ ГАСТРОНОМІЧНОГО ТУРИЗМУ
У статті проведений аналіз динаміки туристичних потоків одеського регіону та показано, щорозвиток туризму в Одеському регіоні має позитивну динаміку, але достатньо низькі темпи розвитку іна погляд авторів, одним із способів вирішення цієї проблеми є розвиток гастрономічного туризму,адже всі передумо...
Збережено в:
| Дата: | 2018 |
|---|---|
| Автори: | Дишкантюк, О. В., Харенко, Д. О., Івичук, Л. М. |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | Ukrainian |
| Опубліковано: |
Odesa National University of Technology
2018
|
| Онлайн доступ: | //journals.ontu.edu.ua/index.php/fie/article/view/958 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Food Industry Economics |
Репозитарії
Food Industry EconomicsСхожі ресурси
-
Державно-приватне партнерство в сфері гастрономічного туризму як інструмент модернізаційного розвитку економіки регіонів
за авторством: Скляр, Г.П., та інші
Опубліковано: (2015) -
Дослідження загальних тенденцій ринку ресторанного господарства України
за авторством: Даніалі, Ф.
Опубліковано: (2012) -
Тенденції розвитку готельно-ресторанного господарства Запорізького регіону у контексті формування стратегії
за авторством: Шелеметьєва, Т.В.
Опубліковано: (2021) -
Імплементація сервісних інновацій в організацію діяльності закладів ресторанного господарства
за авторством: Новічкова, Т.П. П., та інші
Опубліковано: (2021) -
Переробна промисловість Одещини в контексті розвитку АПК регіону
за авторством: Крюкова, І.О.
Опубліковано: (2009)