ПОТЕНЦІАЛ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА ОДЕЩИНИ В РОЗВИТКУ ГАСТРОНОМІЧНОГО ТУРИЗМУ
У статті проведений аналіз динаміки туристичних потоків одеського регіону та показано, щорозвиток туризму в Одеському регіоні має позитивну динаміку, але достатньо низькі темпи розвитку іна погляд авторів, одним із способів вирішення цієї проблеми є розвиток гастрономічного туризму,адже всі передумо...
Gespeichert in:
| Datum: | 2018 |
|---|---|
| Hauptverfasser: | Дишкантюк, О. В., Харенко, Д. О., Івичук, Л. М. |
| Format: | Artikel |
| Sprache: | Ukrainian |
| Veröffentlicht: |
Odesa National University of Technology
2018
|
| Online Zugang: | //journals.ontu.edu.ua/index.php/fie/article/view/958 |
| Tags: |
Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
|
| Назва журналу: | Food Industry Economics |
Institution
Food Industry EconomicsÄhnliche Einträge
Ähnliche Einträge
-
Державно-приватне партнерство в сфері гастрономічного туризму як інструмент модернізаційного розвитку економіки регіонів
von: Скляр, Г.П., et al.
Veröffentlicht: (2015) -
Дослідження загальних тенденцій ринку ресторанного господарства України
von: Даніалі, Ф.
Veröffentlicht: (2012) -
Тенденції розвитку готельно-ресторанного господарства Запорізького регіону у контексті формування стратегії
von: Шелеметьєва, Т.В.
Veröffentlicht: (2021) -
Імплементація сервісних інновацій в організацію діяльності закладів ресторанного господарства
von: Новічкова, Т.П. П., et al.
Veröffentlicht: (2021) -
Переробна промисловість Одещини в контексті розвитку АПК регіону
von: Крюкова, І.О.
Veröffentlicht: (2009)