ПОТЕНЦІАЛ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА ОДЕЩИНИ В РОЗВИТКУ ГАСТРОНОМІЧНОГО ТУРИЗМУ
У статті проведений аналіз динаміки туристичних потоків одеського регіону та показано, щорозвиток туризму в Одеському регіоні має позитивну динаміку, але достатньо низькі темпи розвитку іна погляд авторів, одним із способів вирішення цієї проблеми є розвиток гастрономічного туризму,адже всі передумо...
Saved in:
| Date: | 2018 |
|---|---|
| Main Authors: | Дишкантюк, О. В., Харенко, Д. О., Івичук, Л. М. |
| Format: | Article |
| Language: | Ukrainian |
| Published: |
Odesa National University of Technology
2018
|
| Online Access: | //journals.ontu.edu.ua/index.php/fie/article/view/958 |
| Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
| Journal Title: | Food Industry Economics |
Institution
Food Industry EconomicsSimilar Items
-
Державно-приватне партнерство в сфері гастрономічного туризму як інструмент модернізаційного розвитку економіки регіонів
by: Скляр, Г.П., et al.
Published: (2015) -
Дослідження загальних тенденцій ринку ресторанного господарства України
by: Даніалі, Ф.
Published: (2012) -
Тенденції розвитку готельно-ресторанного господарства Запорізького регіону у контексті формування стратегії
by: Шелеметьєва, Т.В.
Published: (2021) -
Імплементація сервісних інновацій в організацію діяльності закладів ресторанного господарства
by: Новічкова, Т.П. П., et al.
Published: (2021) -
Переробна промисловість Одещини в контексті розвитку АПК регіону
by: Крюкова, І.О.
Published: (2009)