ПОТЕНЦІАЛ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА ОДЕЩИНИ В РОЗВИТКУ ГАСТРОНОМІЧНОГО ТУРИЗМУ

У статті проведений аналіз динаміки туристичних потоків одеського регіону та показано, щорозвиток туризму в Одеському регіоні має позитивну динаміку, але достатньо низькі темпи розвитку іна погляд авторів, одним із способів вирішення цієї проблеми є розвиток гастрономічного туризму,адже всі передумо...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2018
Автори: Дишкантюк, О. В., Харенко, Д. О., Івичук, Л. М.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Odesa National University of Technology 2018
Онлайн доступ://journals.ontu.edu.ua/index.php/fie/article/view/958
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Food Industry Economics

Репозитарії

Food Industry Economics